TÜRK PDR TOPLULUĞU’NDAN ANLAMLI PAYLAŞIM

TÜRK PDR TOPLULUĞU’ NDAN ANLAMLI PAYLAŞIM

Türk PDR Derneği’ nin dinamik oluşumlarından Türk PDR Topluluğu, ‘Önemli Duyuru’ başlığı ile bir açıklama yaptı. Açıklamada, sosyal medyada vereceği iş ilanlarında yalnızda psikolojik danışman istihdam edecek kurumlara yer vereceğini duyurdu.

Türk PDR Topluluğu’ nun konuyla ilgili olarak yaptığı duyarlı açıklama şu şekilde:

“Türk PDR Topluluk hesaplarından paylaşmış olduğumuz ilanlara alan dışı kişilerin yoğun bir şekilde başvurduğu tarafımıza bildirilmiştir . Bu sebeple Türk PDR Topluluk olarak iş ilanlarımızda PSİKOLOJİK DANIŞMAN alacağının taahhütünü aldığımız kurumların ilanlarını paylaşma kararı aldık Diğer kurumların ilanlarını ise PDR Kariyer Facebook Sayfası ve telegram gruplarımızda paylaşacağımızı bilgilerinize sunarız”.

Pdr servisi için iş ilanı veren kurumların psikolojik hizmetlerin önem kazandığı günümüzde psikolojik danışmanlarla çalışması gerekir. Özel okul ve kurumların bu konuya duyarlı olması, veli ve öğrencilerimizin ihtiyaçlarını gözettiklerini göstermektedir.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.