23. ULUSLARARASI PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK KONGRESİ İSTANBUL’ DA

23. ULUSLARARASI PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK KONGRESİ İSTANBUL’ DA

Psikolojik Danışma ve Rehberlik alanının bilim şöleni için imzalar atıldı. Türk PDR Derneği tarafından 23. Uluslararası Psikolojik Danışma ve Rehberlik Kongresi duyurusu yapıldı. Bu yıl 23.’ sü düzenlenecek olan Uluslararası Psikolojik Danışma ve Rehberlik Kongresi 13-15 Haziran 2022 tarihlerinde İstanbul Kültür Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşecektir.

Dernek tarafından yapılan açıklamada; kongre protokolünün imzalandığı duyuruldu. İmzalar, Türk PDR Derneği Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Engin DENİZ, İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörü sayın Prof. Dr. Hanife ÖZTÜRK tarafından atıldı.

Kongre başvuru sürecine ilişkin detayların derneğin web sitesinde kısa süre içerisinde üye ve meslektaşlarla paylaşılması bekleniyor. Uluslararası PDR Kongresi, uluslararası bilim insanlarını bir araya getiriyor. Kongre, çok sayıda okul psikolojik danışmanı ile Türk PDR Derneği yönetim kurullarını da buluşturuyor. Bilimsel etkinliklerin, atölyelerin yanısıra sosyal aktiviteler de dikkat çekiyor. Duyurusu uzun zamandır beklenen ve geçen yıl pandemi koşullarında ertelenen kongreye bu yıl ilginin büyük olacağı öngörülüyor.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.