TÜRK PDR DERNEĞİ AKRAN ARABULUCULUĞU TANITIM EĞİTİMİNE YOĞUN İLGİ

TÜRK PDR DERNEĞİ AKRAN ARABULUCULUĞU TANITIM EĞİTİMİNE YOĞUN KATILIM

Bilindiği gibi Ankara Arabulucuk Derneği ile Türk PDR Derneği arasında geçtiğimiz Kasım ayında Akran Arabulucuğu Eğitimleri üzerine 2 yıl geçerli bir protokol imzalanmıştı. Türk PDR Derneği’ nin protokol kapsamında psikolojik danışmanlara yönelik akran arabulucuğu konusunda eğitim açılacağını ve eğitim duyurularının kısa süre içinde yayımlanacağını duyurmasının ardından 08 Aralık 2020 tarihinde tanıtım eğitimi gerçekleştirilmiştir.

Psikolojik danışmanların yoğun katılım gösterdiği tanıtım eğitimi, Prof. Dr. Abbas TÜRNÜKLÜ yönetiminde gerçekleştirilirken, avukat ve arabulucu Ayşe Dilek ERGÜLER de katkı sundu. Sayın Ergüler’ in Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği hakkında bilgi istemesi üzerine dernek örgütlenme sekreteri Psikolojik Danışman Mehmet BOYRAZ tarafından açıklama yapıldı. Eğitimde Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği yönetim kurulundan dernek genel sekreteri Mesut YILDIRIM’ ın da bulunduğu görüldü. Eğitimin yoğun katılım nedeniyle yineleneceği ve ilk eğitime kontenjan nedeniyle katılamayan psikolojik danışmanlar için yeni bir duyuru yayımlanacağı bildirildi.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.