Türk PDR Derneği İzmir Şubesi Psiko-sosyal Çalışmaları Sürüyor

İzmir’de 30 Ekim 2020’de meydana gelen ve Türkiye’yi hüzne boğan deprem felaketibin yaraları sarılmaya çalışılıyor. Afet bölgesinde Psikolojik Danışmanlar, psikososyal çalışmalar kapsamında depremin gerçekleştiği günden bu yana bölgede çalışmalarda bulundu.

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği İzmir Şubesi psikososyal çalışma grubu da deprem bölgesinde etkin psikososyal çalışmalarda görev aldı. Çalışmalar kapsamında AşıkVeysel Depremzede Kamp alanında görevli Türk PDR Derneği İzmir Şubesi psikososyal destek çalışma grubu; Türk PDR Der. İzmir şube başkanı Prof.Dr. Aslı Uz Baş ve alan hocalarından Prof.Dr. Özlem Karaırmak, Doç.Dr.Mine Aladağ, Prof.Dr.Dilek Yelda Kağnıcı tarafından ziyaret edidi. Alan uzmanları tarafından ekibe süpervisyon desteği de verildi.

Ayrıca Türk PDR Der İzmir şubesi tarafından depremde görev alan meslektaşlarımıza ‘İyikeştireni Güçlendirmek’adı ile grup süpervisyonu da uygulanmadı dikkat çekti.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.