TÜRK PDR DERNEĞİ’NE ÜYE OLALIM

Ülkemizin PDR alanında ilk e-gazetesi PDR Gazetesi, Türk PDR Derneği’ ni destekleyen ve tüm sivil toplum kuruluşlarından bağımsız kurulmuş olmakla beraber, PDR’ nin güçlü STK’ sı Türk PDR Derneği’ nin çalışmalarını yakından takip ederek meslektaşlarımızla paylaşmayı hedefleyen bir içeriğe sahiptir. 

Türk PDR Derneği

Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik programı akademisyen, mezun ve  öğrencilerini aynı çatı altında birleştiren, güçlü bir STK, aynı zamanda da PDR için tek meslek örgütüdür. 03.07.1989 tarihinde ‘Psikolojik Danışma ve Rehberlik alanında çalışanlar arasında birlik, beraberlik ve mesleki dayanışma sağlayarak Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik biliminin ve mesleğinin ülkemizde gelişmesini sağlamak, Psikolojik Danışma ve Rehberlik alanında çalışanların, sosyal, bilimsel, mesleki ve kültürel yönden gelişmelerine yardım etmek, mesleğin üyelerinin haklarını korumak ve savunmak’ amacı ile kurulmuştur. Türk Psikolojik Danışma ve Rehbenrlik Derneği’ nin kurucu üyeleri Prof. Dr. Ethem Özgüven, Prof. Dr. Yadigar Kılıççı, Doç. Dr. Nilüfer Voltan-Acar, Doç. Dr. Oya G. Ersever, Dr. Mesut Baş, Araş. Gör. Fidan Korkut, Araş. Gör. İbrahim Yıldırım ve Araş. Gör. Tuncay Ergene isimlerinden oluşmuştur.

Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği genel merkezi Ankara’ da olup derneğin ilk şubbesi 2000 senesinde İstanbul’ da açılmış ve derneğimiz şuan Adana, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kastamonu, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mersin, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Trabzon şubeleri ile oldukça güçlü bir konumdadır.

Türk PDR Derneğine Nasıl Üye Olunur? 

Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği‘ ne fahri ya da asli üyelik alınmaktadır. Türk PDR Derneği’ ne üyelikle ilgili ayrıntılar, derneğin web sitesi ‘üyelik’ menüzünde yer almaktadır. Bu menü üzerinden online üyelik başvurusuna da ulaşılabilmektedir.

Türk PDR Derneği’ ne üyelik koşullarını öğrenmek için tıklayınız:

Türk PDR Derneği Üyelik İçin Tıklayınız

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.