EĞİTİM GÜCÜ SEN ÜYE KAYITLARI BAŞLADI

EĞİTİM GÜCÜ SEN ÜYE KAYITLARI BAŞLADI

Eğitim Gücü Sendikası resmiyet kazanarak, temsilcilik başvuruları ve üye kayıtlarına başladı. Kurucuları arasında psikolojik danışmanların da bulunduğu ve kurucu genel başkanlığını uzman psikolojik danışman Oğuz ÖZAT‘ ın yaptığı Eğitim ve Bilim Gücü Dayanışma Sendikası üye kayıtları almaya başladı.

Sendikaya üye olmak için Kamu Görevlileri Sendikalarına üyelik formunun doldurularak sendika genel merkezine gönderilmesi gerekiyor. Genel merkez adresi formda yer alıyor. Forma ve açıklamalara egitimgucusen.org.tr adresinden ulaşılabilir.

Eğitim ve Bilim Gücü Dayanışma Sendikası’ nın merkezi Ankara. Sendikanın hizmet kolu eğitim, öğretim ve bilim hizmetleri.

Sendikanın tüzüğünü incelemek için tıklayınız

Sendika üyelik formu için tıklayınız

Farklı Sendika Üyeleri Ne Yapacak?

Farklı bir kamu sendikası üyeliği olup da Eğitim Gücü Sen ‘e üye olmak isteyenlerin mevcut sendikalarından çekilmeleri gerekmektedir. Sendikadan çekilmek isteyenler, çekilme formlarını 3 nüsha halinde okul müdürlüğüne bırakacaktır. Sendikadan istifa formları, sendikaların web adreslerinde yer almaktadır.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.