22. ULUSLARARASI PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK KONGRESİ BAŞLIYOR

Bu yıl 22.’si düzenlenecek olan Psikolojik Danışma ve Rehberlik Kongresi bugün başlıyor. Muş Alparslan Üniversitesi’ nin evsahipliğinde gerçekleştirilecek kongrenin hazırlıkları tamamlandı.

Uluslararası Psikolojik Danışma ve Rehberlik Kongresi 7-10 Ekim tarihleri arasında yapılacak. Hibrit olarak gerçekleştirilecek kongreye kesin kayıtları tamamlayanlara Zoom bağlantıları gönderildi. Zoom girişlerinde kesin kaydı olmayan kullanıcılar, etkinliklere alınmayacak.

Yüzyüze katılkcıların Sağlık Bakanlığı’nın aldığo tedbirler kapsamında aşılı ya da bağışıklık geçirmiş olmadı gerekiyor. Katılımcılar, COVİD-19 tedbirleri kapsamında salona alınacak.

AÇILIŞ HİBRİT OLARAK YOUTUBE’DE

Uluslararası Psikolojik Danışma ve Rehberlik Kongresi açılışı 12.30’da başlayacak. Açılış programı, Muş Alparslan Üniversitesi YouTube kanalından canlı olarak izlenebilecek. Türk PDR Der. genel başkanı Oğuz ÖZAT’ ın da konuşma gerçekleştireceği programda empati ve genç araştırmacı ödülleri verilecek.

PDR’nin bilim şöleninin meslektaşlarımız için verimli geçmesini diliyoruz.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.