TÜRK PDR DERNEĞİ ANTALYA ŞUBESİ’NDEN CAN SUYU

TÜRK PDR DERNEĞİ ANTALYA ŞUBESİ’NDEN CAN SUYU

Ülkemizde birçok bölgemizi etkisi altına alan ve vatandaşlarımız arasında üzüntüyke karşılan yangınlar, örseleyici bir yaşantıdır. Bireyler üzerinde doğrudan ya da dolaylı biçimde travma yaratan felaketlerde psikolojik ilk yardım kavramı önem kazanmaktadır. Bu kapsamda Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği’nin Travma ve Krize Müdahale Psikolojik Danışmanlığı çalışmaları toplum ruh sağlığı hizmetleri kapsamında önemlidir.

Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği Antalya Şubesi, Manavgat ve çevre ilçelerimizde yaşanan yangın felaketinden etkilenen vatandaşlar için “CAN SUYU” projesi başlattı. Şube tarafından yapılan açıklamada
Can Suyu projesinin amacı; Manavgat ve çevre ilçelere Psikolojik İlk Yardım ile Psikososyal Koruma, Önleme ve Krize Müdahale Hizmetleri sunabilmek, olduğu belirtildi. Kurulacak proje biriminde görev almak için çağrıda bulunan Türk PDR Derneği Antalya Şubesi, ilgili form üzerinden başvuruları kabul etmektedir.

Başvuru linki:


https://forms.gle/HF75G3ZYB4oqwpjZ6

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.