TÜRK PDR DERNEĞİ OSMANİYE İL TEMSİLCİLİĞİ PSİKOLOJİK DANIŞMAN BULUŞMALARI

TÜRK PDR DERNEĞİ OSMANİYE İL TEMSİLCİLİĞİ PSİKOLOJİK DANIŞMAN BULUŞMALARI

Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği Osmaniye İl Temsilciliği tarafından 24-27 Mayıs 2021
tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ‘Çevrimiçi Psikolojik Danışman Buluşmaları’ Türk PDR Derneği genel başkanı Oğuz ÖZAT’ ın açılış konuşması ile başladı.

Türk PDR Derneği Osmaniye İl Temsilciliği Psikolojik Danışman Buluşmaları

Programa dernek genel merkezinden bağlanan Türk PDR Derneği genel başkanı sayın Oğuz ÖZAT, yoğun mesleki programı olduğunu belirterek etkinliklerin psikolojik danışman meslektaşlarımızın gelişimine sunduğu katkıya dikkat çekti. Sayın genel başkan, pandemi sonrası yüzyüze kongre faaliyetleri ve etkinliklerde biraraya gelmeyi temenni ederek Türk PDR Derneği Osmaniye İl Temsilciliği’ ne teşekkür etti.

İLK GÜN PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Türk PDR Derneği Osmaniye İl Temsilciliği Psikolojik Danışman Buluşmaları 1. gün programı konuğu, 19 Mayıs Üniversitesi PDR Ana Bilim Dalı’ ndan Doç. Dr. Nursel TOPKAYA’ nın Çözüm Odaklı Psikolojik Danışma Yaklaşımı konulu sunumu ilgiyle dinlendi. Doç. Dr. Nursel Topkaya, çözüm odaklı kısa süreli terapinin ergen ve çocuklarda uygulanması konusunu, örneklerle somutlaştırarak akıcı biçimde anlattı.

Gazete temsilcimiz Üneyse DEMİR’ in de Zoom uygulaması üzerinden takip ettiği, Osmaniye’ de görev yapan psikolojik danışmanlara açık etkinliğe katılma isteğimizi geri çevirmeyen derneğimiz Osmaniye İl Temsilciliğimize teşekkür ederiz.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.