TÜRK PDR DER. ANKARA İL TEMSİLCİLİĞİNDEN SEMPOZYUM

TÜRK PDR DER. ANKARA İL TEMSİLCİLİĞİNDEN SEMPOZYUM

Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği Ankara il temsilciliği tarafından Ankara’da görev yapan Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmenlere yönelik ‘Ram’ların Dünü Bugünü ve Geleceği‘ konulu sempozyum gerçekleştirilecektir.

Açılış konuşmasını Ankara İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Turan AKPINAR’ın yapacağı sempozyumum hakkında detaylı bilgi almak isteyenler turkpdrderankara@gmail.com üzerinden Türk PDR Der. Ankara temsilciliği irtibata geçebilirler.

RAM’ların Dünü Bugünü Geleceği

Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği Ankara İl temsilciliği tarafından 10 Kasım 2020 Salı günü Saat 20.00’ de Zoom üzerinden knline gerçekleştirilecek sempozyum katılımcıları ise Psikolojik Danışma ve Rehberlik alanının duayen akademisyenlerinden Prof. Dr. Şerife IŞIK, Prof. Dr. Ragıp ÖZYÜREK, Prof. Dr. Erdal HAMARTA, Prof. Dr. Tuncay ERGENE ve Prof. Dr. Yasemin YAVUZER olacaktır. Katılımcılara Türk PDR Derneği tarafından ‘RAM’larım Dünü-Bügunü-Geleceği’ sempozyum e-sertifika da düzenlenecektir.

Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği Ankara İl Temsilciliği ‘RAM’ların Dünü Bugünü Yarını Sempozyumuna ilgili form üzerinden görev yeri ve iletişim bilgileri girilerek kayıt olunabilecektir:

https://docs.google.com/forms/d/1zq_I-StjwhAGb3sTE9sQO2nBeKxc6e_x3q_9RBa-xOk/viewform?edit_requested=true

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.